Om os

Om BornGreatMass
Vi er en famile der hele livet er opvokset med hunde omkring os. Det har derfor været en naturlig del af livet, at der altid var hunde omkring os
I 2005 flyttede familien til bornholm. Vi købte en fantastisk landejendom i Ibsker nær Svaneke. I 2007 købte vi vores mastiff, og ret hurtigt begyndte vi at interessere os for udstilling. Med mastiffen var kimen til en kennel lagt da vi var helt solgt for dette, så i 2008 kom den næste hund til, da vi anskaffede os en Grand danois. Vi fik kennelmærke og navnet BornGreatMass er sammensat af Born, for Bornholm, Great for Grand danois og Mass for Mastiff. I 2009 fik vi en fantastisk dejlig Grand danois mere, da vi fik mulighed for at få en han. 
I 2011 anskaffede vi os en Grand danios mere, en dejlig pige fra Grand de Feld.
Vi har nu besluttet at vi satser på gule Grand danois.
Familen består ud over en del hunde også af far, mor og et barn. Året 2015 fik vi vores første kuld hvalpe, hvor vi selv har 2 stk fra.
I sommeren 2015 flyttede vi fra Bornholm og tilbage til Lolland, Nakskov hvor vi har købt en fantastisk ejendom med masser af plads indendørs og udendørs til hundene. Stor løbegård, og lige ved siden af ligger kæmpe hundeskov.